وبسایت روشنگری

وبسایت روشنگری

سال اقتصادی مقاومتی اقدام و عمل

رئیس‌جمهور در ابتدای اظهاراتش در این اجلاس گفت: در مقطعی از زمان قرار داریم که بی‌تردید می‌توان آن را عصر ارتباطات نامید، قدرت ارتباطات در دنیای امروز یک بخش مهم از قدرت ملی است و هر کشوری که بتواند ندا و صدای مردم خود را بهتر به جهانیان برساند و بتواند رابطه بهتری در میان اقشار و گروه‌های جامعه خود ایجاد کند و در کشور و منطقه بتواند ندای اکثریت باشد و همنوا با خواست فطرت انسانی باشد، قدرت بیشتری دارد.

وی ادامه داد: بی‌تردید خواست منطقی همه انسان‌ها منطبق با فرهنگ راستین اسلامی است که آن فرهنگ هم منطبق با فطرت انسانی است.

غرب تلاش می‌کند تا هویت جوامع انسانی را به سمتی که خود می‌خواهد شکل دهد


رئیس‌جمهور افزود: در این مقطع بی‌تردید یکی از تقابل‌هایی که وجود دارد تقابل جهان اسلام با دنیای غرب است، آن هم بر سر هویت و به ویژه هویت نسل جوان ، غرب تلاش می‌کند تا هویت جوامع انسانی را به سمت هویتی که خود می‌خواهد شکل دهد.

روحانی گفت: امروز قبل از آن که تصرف سرزمین‌ها مورد نظر قدرت‌های بزرگ جهانی باشد، تصرف اذهان و افکار جوامع مورد نظر قدرت‌هاست و بنابراین اینجا جایی است که دنیای اسلام با همه توان برای حراست از فرهنگ و هویت اسلامی خود باید وارد عمل شود؛ هم در ابزار هم در محتوا.

نمی‌توانیم در سرعت، ظرافت و تاثیرگذاری از دنیا عقب بمانیم


وی اظهارداشت: ما نمی‌توانیم از مدرن‌ترین ابزارهای فناوری فاصله بگیریم، ما نمی‌توانیم در سرعت، در ظرافت، در هنر تاثیرگذاری از دنیا عقب بمانیم، امروز هر کس که سریعتر خبر را به گوش جهانیان می‌رساند، جهت دهنده افکار عمومی در آن خبر است، خبرهای بعدی با هر تفسیر و تعبیری انفعالی خواهد بود ، امروز خبری تاثیرگذار است که از ظرافت‌های هنری برخوردار باشد .

رئیس‌جمهور اضافه کرد: تغییر ضمیر خودآگاه هنر نیست تغییر ضمیر ناخودآگاه امروز هنر است.

رئیس قوه مجریه بیان کرد: رسانه‌هایی که امروز از لحاظ ابزار و تجهیزات و از لحاظ فناوری و تاثیرگذاری ضروری است تا از آن ابزار و فناوری ما نیز برخوردار باشیم، شاید از نظر ابزار و تجهیزات قدمی جلوتر باشند اما خوشبختانه ما دارای محتوایی سرشار از هدایتیم که همان فرهنگ بلند اسلام و خاندان رسالت(ص) و اهل بیت(ع) است.

از لحاظ ابزار بسیار ضعیف‌تر از جبهه مقابل بودیم اما از لحاظ محتوا توانستیم پیروز شویم


وی گفت: محتواست که می‌تواند بر ابزار غالب شود و بهترین تجربه آن انقلاب اسلامی بود، در انقلاب اسلامی ما ابزاری در اختیار نداشتیم نه رادیو در اختیار ما بود نه تلویزیون، حتی ابزار لازم برای چاپ انواع اعلامیه‌ها را هم در اختیار نداشتیم، چاپخانه‌هایی محدود با شرایطی محدود، امام(ره) بود و نوار ضبط صوتی که از نجف یا پاریس از طریق تلفن به ایران منتقل می‌شد و در جای جای ایران زمین در ظرف حدود 24 ساعت و کمتر از 48 ساعت منتشر می‌شد، ما از لحاظ ابزار بسیار ضعیف‌تر از جبهه مقابل بودیم اما از لحاظ محتوا توانستیم پیروز شویم.

رئیس قوه مجریه اضافه کرد: بعدها غربی‌ها نوشتند که ایرانی‌ها از ابزاری برخوردار بودند که ما از آن غافل بودیم؛ ابزار مسجد و هیئت و روحانیت و شبکه ارتباطی مردمی که ما از آن مطلع نبودیم.

روحانی تصریح کرد: ما در جنگ تحمیلی ابزار ما به اندازه ابزار متجاوزین نبود اما اراده و ایمان مردم ما بر ابزار مدرن شرق و غرب پیروز شد.

وی ادامه داد: این ایام، هم ایام گرامیداشت سوم خرداد و فتح خرمشهر است و هم ایام پیروزی مقاومت بر اسرائیل متجاوز؛ در هر دو نبرد ایمان و اراده بر ابزار مدرن پیروز شد و این درس‌هایی است که به ما می‌دهد که اگر ما محتوای ارزشمند تولید کنیم حتی با ابزار متوسط می‌توانیم بر آنهایی که ابزار مدرن‌تر دارند پیروز شویم و اذهان و افکار نسل جوان خودمان را مجذوب فرهنگ بلند اسلام و اهل بیت(ع) کنیم.

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی افزودک این روزها سالروز گرامیداشت بعثت نبی مکرم اسلام(ص) است، بعثتی که ندای حق بر همه بت‌ها و بتکده‌ها پیروز شد و امروز نیز ما کاری جز ادامه بعثت نداریم که او هم شاهد بود و هم مبشر بود و هم نذیر بود و هم "داعی الی الله" بود، توانست همه بت‌ها را در هم شکند و همه سنت‌های ناروا را از زندگی مردم دور کند و راه حق را مستقر کند.

غرب می‌خواهد مصرف‌گرایی و لذت‌گرایی را در دنیای امروز برای نسل جوان ما مسیر زندگی قرار دهد


روحانی اظهارداشت: امروز دعوای اصلی ما با غرب بر سر آن است که غرب می‌خواهد مصرف‌گرایی و لذت‌گرایی را در دنیای امروز به ویژه برای نسل جوان ما مسیر زندگی قرار دهد، یعنی بت مصرف، یعنی بت لذت، یعنی بت تبختر غرب، یعنی بت بی‌عدالتی و تبعیضی که  می‌خواهند در جهان بین مسلمانان و غیرمسلمانان جهان در حال توسعه و توسعه یافته برقرار کنند.

وی تصریح کرد: امروز دنیای غرب نمی‌خواهد که جهان اسلام در مسیر فناوری‌های مدرن قرار گیرد، آنها سلطه و تفوق خود را در انحصاری‌کردن فناوری‌های مدرن می‌دانند ، به بهانه‌های مختلف می‌خواهند دنیای اسلام و جهان در حال توسعه را همیشه با فاصله‌ای چند ساله با دنیای پیشرفته صنعتی خودشان قرار دهند.

بت تبعیض و لذت‌گرایی باید شکسته شود


به گفته رئیس‌جمهور کشورمان، این بت تبعیض باید شکسته شود، بت لذت‌گرایی باید شکسته شود و باید جای همه این بت‌ها "توحید" بنشیند که اگر ما گوینده و عمل کننده "لا اله الّا الله" باشیم حتما فلاح و رستگاری در کنارش است که او گفته است "قولو لا اله الّا الله تفلحوا"، باید برای یک نبرد فرهنگی عظیم در دنیای ارتباطات با کشورهای صنعتی و مدرن آماده شویم تا بتوانیم نسل جوان امروز و فردایمان را حراست کنیم و بعثت پیامبر(ص) را در دل جوان‌های ما پایدار و جاودانه سازیم.

روحانی ادامه داد: امروز دیگر ابزار رادیو و تلویزیون کم کم به کنار گذاشته می‌شود و موبایل و اینترنت جای آن ابزار را پر می‌کند، ما باید با همه ابزار نو خودمان را مجهز و آماده کنیم برای یک نبرد بزرگ تبلیغی، اگر همه توان خود را به کار گیریم چون محتوای ما محتوای حق است و منطبق بر فطرت است ما می‌توانیم پیروز شویم، امروز دیگر رسانه فقط نقشش ارتباط نیست، امروز رسانه تاثیرگذار بر سبک زندگی و هنجارهاست.

وی اضافه کرد: امروز رسانه‌ها تصویر را نه منعکس می‌کند که می‌سازد، که تولید می‌کند و در این روزگار است که اگر ما نتوانیم با قدرت از فرهنگمان صیانت کنیم، سبک زندگی جامعه اسلامی به تدریج سبکی غربی خواهد شد و کم کم خانه و خانواده غربی خواهد شد و کم کم رابطه زن و شوهر، فرزند و پدر، جوان دختر و پسر و در جامعه ما غربی خواهد شد و می‌رسد به روزی که از نو بت‌ها به جای "لا اله الّا الله" ظهور و بروز می‌کنند و این فاجعه بزرگی برای دنیای اسلام است که با جاهلیتی از نو مواجه شود.

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ما نیاز به تولید و برند داریم، همان طور که ما باید غذای حلال را در دنیای اسلام و در جای جای جهان بازارش را بگسترانیم هر مسلمانی به هر کشوری رفت تابلوی غذای حلال چشم او را جذب کند و دل او را آرام کند و بتواند از غذای حلال استفاده کند.

روحانی افزود: ما باید تولید پاک و نظیف را هم بتوانیم جایگزین انواع تولیدهای منحرف‌کننده غربی کنیم و برای این کار باید برندی را به وجود بیاوریم و همه جا این برند به پدر و مادر این اطمینان را دهد که محتوایش هدایتگر است و به جوان آرامش دهد که با دیدن و شنیدن آن محتوا بر ایمانش افزوده می‌شود و بر یقینش به حق و قیامت افزون می‌گردد.

باید عمل سالم را به عنوان یک برند در دنیای اسلام ایجاد کنیم


وی گفت: ما باید برند صالح تولید کنیم و عمل سالم را به عنوان یک برند در دنیای اسلام ایجاد کنیم که هر مسئولی را با آن برند سالم اطمینان یابد هر چه نوشته درست و صحیح و منطبق با واقعیت است.

روحانی اضافه کرد: ما باید در زمینه فرهنگ و تولید فرهنگی و رادیو و تلویزیونی با برند خودمان افکار و اذهان دنیای اسلام را جذب کنیم، ما از فریادها و زرق و برق‌های دنیای غرب نباید بهراسیم.

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما می‌توانیم پیشرو باشیم، می‌توانیم راه پیامبر(ص) را ادامه دهیم، اگر نمی‌توانستیم او امام هدایت ما نبود، اگر ما نمی‌توانستیم راه پیامبر(ص) را ادامه دهیم او صراط منیر ما نبود، اگر ما قابلیت برای دعوت پیامبر(ص) نداشتیم او "داعی الی الله" ما نبود، ما می‌توانیم راه پیامبر(ص) را برگزینیم، راه بعثت را ادامه دهیم، با بت‌ها بچنگیم، ما به همراه راه بعثت و راه علی(ع) و راه اهل بیت می‌توانیم حتی به قلب کعبه هم نفوذ کنیم و بت‌هایی که در کنار و گوشه چیده شده است را هم به زیر آوریم و بشکنیم و فقط یک ندا بر قلب جوان های مسلمان حاکم کنیم که "لا الی الّا الله و محمد رسول الله".


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:

نویسنده: رضا غلامی ׀ تاریخ: یک شنبه 4 خرداد 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , saitroshangari.ir.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com